Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Min första mormorsruta!

Ja, det var på tiden minsann. Flera år med virknålen i näven och inte en enda ruta. Men nu gjorde jag äntligen min allra första...eller ja, i alla fall tredje eller fjärde på grund av att jag drog upp arbetet ett par gånger för att få till färgerna som jag ville. Men det behöver vi ju inte låtsas om ;) Virkat i Tilda med virknål 3,5.


En enda mormorsruta. Finns det några gissningar på vad det ska bli?

8 kommentarer :

Charlotte sa...

Hej hej
Jomen du detta blir nog jättefint...det är bara att kämpa på
Charlotte

Los Badbones sa...

Jag har en högt genomtänkt gissning. Du kommer fästa den på en platta som sitter på en pinne. Sen kommer du gå runt och snurra på pinnen och be folk titta på färgerna...som snurrar och snurrar...och snurrar...och till slut har du hypnotiserat hela borås till att lyda dig. Haha! The Lady Of Boras City! (ps. soon the world)

LadyNight sa...

Charlotte:
Hej och välkommen, kul att du hittade hit! Och tack. Ja, man kan ju hoppas att slutresultatet blir lika fint som jag vill.


Los Badbones:
Hur visste du?! Det där var ju HEMLIGT! o.O
(...soon the world. Yes, indeed)

Annefia sa...

Snygg! Eftersom det är bara en gissar jag på en kudde... eller en väska (både två behöver ju nån form av baksidor också dock.

LadyNight sa...

Annefia:
Bra gissningar! Fast den är nog för liten för att bli en kudde och en eventuell väska skulle nog inte få plats med så mycket...så än har inte "mysteriet" blivit löst ^^

Madeleine sa...

Åh, så fint! Då var det på tiden! En kudde kanske?

Sussi sa...

gissar på en snuttis som verkar vara så populärt att göra

LadyNight sa...

Madeleine:
Verkligen på tiden. Och det hade säkert varit riktigt skojigt att göra en kudde av mormorsrutor, men det får nog bli en annan gång ^^


Sussie:
Välkommen hit och tack för gissningen! Och se där, på helt rätt spår var du också :)

Skicka en kommentar