Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Datormek

...ja, det kan väl också räknas som pyssel? Det här tjusiga grafikkortet skulle nämligen in i datorn:


...och jag känner mig nästintill stolt att jag fick in "henne" på rätt ställe och allt, utan att göra sönder någonting. Sedan fick jag ta hjälp av min alldeles egna support via telefon för att få sladdarna dit de skulle. Ganska lyxigt att ha en egen privat support, måste jag påstå. Det är bra att ha snälla vänner som är inbitna i datavärlden ;)
Just nu håller jag på att sticka raggsockar i Järbo Raggi till honom. Som betalning för en datorpryl som jag fått tidigare (extra hårddisk). Ett suveränt byte, om du frågar mig. Ett intresse möter ett annat. Sånt är fint.


Sedan är det ganska bra att skruva i datorn själv för man lär sig en hel del. Dessutom så finner jag det väldigt intressant att se hur saker och ting fungerar, så det blir en hel hög flugor i samma smäll...så att säga. Yay
.

.

3 kommentarer :

Annefia sa...

Grattis till nya grakfikortet! Jag dreglar både över sånt som virkböcker och datorpryttlar men själva skruvandet brukar jag anlita min bror till.

LadyNight sa...

Annefia: Grafikkortet låg minsann och väntade på att jag skulle våga ta tag i det själv, så den har ju funnits här hos mig ett litet tag :P Nästa steg är att finna ett nytt tangentbord, för hälften av bokstäverna på mitt nuvarande är bortslitna. Att jag ens får ihop blogginlägg är ett mirakel LOL

Teh Badbones sa...

Duktig lady, det går framåt med dina nördkunskaper :p

Skicka en kommentar