Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Baby converse x2 - forts

Två par baby converse samtidigt, vad betyder det? Tvillingar! Moderskapets närmsta vän skulle bli farmor och hon frågade om jag kunde virka två par baby converse (redan i höstas faktiskt). Jag började med dem i slutet av förrförra veckan (i sista stund som vanligt) och blev klar i Fredags. Fick veta strax efter att tvillingarna hade anlänt på BB...samma dag! Vilken tajmning. Lillräven fyllde dessutom 6 år, så det blev ett populärt datum.


Och eftersom skorna skulle bli en gåva, så kunde jag liksom inte låta bli att göra en låda till dem. Jajjamensan, byggde minsann ihop en låda från grunden, slog in underdel och överdel var för sig, letade fram rosa prasselpapper och knöt en rosett av spets som limmades fast på lådans överdel. Det blev en hel del jobb (limmet tog dessutom slut) och det var mycket mer tidskrävande än vad jag trodde. Men är nog nöjd med resultatet. Klart skorna ska ha en alldeles egen matchande låda! Vem vet, kanske kan de förvaras i den sedan? Lite som en minnesask.


...och det var lite svårt att skiljas från lådan faktiskt. Den var ju BLÅ.

7 kommentarer :

Huset på kullen sa...

Dom är ju kanon söta. Å den gulliga lådan passar ju perfekt. Det kommer vara stolta föräldrar som öppnar o vad dom ska bli glada. Ha en skön dag kram Beijan

Annefia sa...

Jättefin låda och supersöta små skor. Det blir ju en alldeles perfekt present.

Nettan sa...

Åh, så fina.... Lådan matchar perfekt. Vilken fin present!

LadyNight sa...

Huset på kullen: Tack! Ja, hoppas de blir glada. Det är ju inte jag som ska ge bort den, utan den nyblivna farmodern. Men hon verkar iaf nöjd med det hela och det är ju bra :)

Annefia: Tack! Allt sött förtjänar minsann en egen låda...inte bara BJD's :P

Nettan: Tack! Det var kul att få göra en matchande låda, gillar ju att "slå in" saker och ting lite sådär extra.

Nettan sa...

Tack för din hälsning ♥ =)
Roligt att du vill vara med och tävla, hoppas du har turen på din sida!!
Jag har med framgång inpräntat i mina barn att man ska vara lyhörd för tulpangalna mammors behov =D

Knappen i blomman är inte det enda som kommit till användning! Jag blev så glad för den lilla extra-påsen, och den kommer så väl till pass varje gång inspirationen slår till. Det kommer fler saker på bloggen framöver med LadyNight-tillbehör på =)

Madeleine sa...

Baby converse är ju för söta! Vilken perfekt present, speciellt i en sådan där underbar låda! :D

Lisen sa...

Det här var ju det sötaste jag sett idag!
Lådan blev riktigt fin dessutom, som pricketn över i :)

Skicka en kommentar