Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Hudfärgat virkgarn och godisskål

För ungefär 2år sedan fick jag tag i ett bra hudfärgat garn på favoritgarnbutiken i Kinna, men har inte kommit för mig att använda det förrän nu. Det är verkligen en perfekt nyans, men (!) jag har ingen aning vad det är för märke/material. När jag köpte den så fanns det ingen etikett och den var på rea...så den lär inte finnas kvar heller. Lite synd, när man väl hittar något som funkar så går det inte att få tag på mer. Känns som bomull i alla fall och jag virkar med stl 1,5 (en 2 eller 2,5 hade nog passat bättre, men det saknas i min lilla virknålshög). Virkar och skriver mönster samtidigt och på bilden ovan ser man en liten ledtråd om vad resultatet ska bli. Fötterna känns lite väl klumpiga, men de är fyllda med vadd och det är inte benen än, så det kanske jämnar ut sig. Det svåraste blir dock att göra ytterligare en uppsättning ben...manliga sådana.

Sedan tänkte jag visa vart jag gjorde av mina 8 st mininystan Candy som jag nämnde i förra inlägget. De hamnade i en skål som faktiskt har texten "godis" på sidan. Helt perfekt. Och nyttigare har nog godis aldrig varit ;)


4 kommentarer :

Sara sa...

Man ser ju tydligt att det ska bli någon sorts figur! Jättefina ben! Gillar knäna skarpt.

SUADDA sa...

Jättefina ben! Verkligen välformade och perfekta.Fötterna ser inte alls klumpiga ut!

Bra färg på garnet också!
Blir kul att se fortsättningen! =)

LadyNight sa...

Sara: Ja, det ska ju det :P Lite närmare bestämt så ska det bli en bröllopspresent när allt är klar. Och kul att du gillade knäna, de var lite kluriga att få till, men jag är nog ganska nöjd än så länge :)

SUADDA: Tack, vad glad jag blir :)Får se om benen blir lika fina sedan när de är stoppade också, håll tummarna! ^^

SUADDA sa...

Vad lättad jag blev att du tog det bra! =) Var lite ängslig ett tag....vill verkligen inte trampa någon på tårna!
Lycka till med din fina "knägubbe"! Blir så spännande att få se!

Skicka en kommentar