Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Garn i Bollebygd: Nedergården

I fredags så upptäckte jag en ny garnbutik! *gör vågen* Eller ny och ny, den har väl funnits där i Bollebygd ett bra tag, men jag har inte varit där innan. Sällskapet som bestod av mam, J och Lillräven hade nog inte särskilt kul när jag skuttade omkring som ett barn på julafton och petade på alla garner. Stort ställe också! En gammal ladugård med tillhörande katter som tydligen fortfarande tycker att de äger stället; hittade nämligen ett "kattnystan" sovande i en korg full med garn på övervåningen. Kanske inte det mest hygieniska, med det kändes...hemtrevligt på något vis. Och står man utanför ladugården/garnaffären så finns det en otroligt fin utsikt också. Inte nog med det; bra pris på det mesta och dessutom var det 30% rabatt på både Tilda och Catania. Yay! Flera märken fick följa med hem, såsom Red Heart Lisa, Read Heart Miami, Tilda, Catania och Svarta Fårets nya mininystan Candy. Det var verkligen svårt att gå därifrån :P

Butiken har även en hemsida:

7 kommentarer :

Sofia sa...

Det ser ut som en riktigt härlig garnaffär. Synd att den ligger för långt bort för att jag ska kunna besöka den annars hade jag stuckit dit med detsamma. =)

Fiff sa...

Vilket mysigt garnställe! Fick man köpa med sig kattnystanet också ;-) Tyckte nästan det såg mysigast ut :-)

Emma sa...

Vilken härlig butik!:)

Pia sa...

Dit vill jag, woow vilken affär. Ska till Kungsbacka i en snar framtid ska nog ta en avstickare dit då, om min man vill =O)

LadyNight sa...

Sofia: Vad synd att du bor för långt bort. Men vem vet, kanske har du vägarna förbi någon gång i framtiden och kan ta en avstickare dit? Man kan ju alltid hoppas.

Fiff: Tyvärr inte. Kattnystanet var inte till salu :P Men visst såg det mysigt ut :)

Emma: Ja, verkligen! Du får åka dit en dag :)

Pia: Då håller jag tummarna för att din man gå med på det, för Nedergården är verkligen ett måste att besöka om man som garngalning har möjlighet till det :)

Emma sa...

Det är min favoritgarnaffär i hela världen! De har så mycket fint! :)

LadyNight sa...

Emma: Javisst är det en helt underbar garnaffär, man kan ju vandra omkring där i evigheter! Dock ligger min favoritgarnaffär i Kinna, de har inte lika mycket garn iof, men är billigare och har alla mina älsklingsgarner. Fast Nedergården kommer tätt efter som favorit nr2 :P

Kul att du kommenterade, så jag hittade till din blogg! :)

Skicka en kommentar