Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Göteborg, virkade hjärtan och nytt garn!

Igår tog jag en busstur till kära Göteborg med moderskapet och min lillräv. Hann knappt med hälften av vad vi skulle göra, för det fanns så många spännande butiker som vi "råkade" besöka hela tiden. Kunde inte låta bli att trilla in på Lager Haus och köpte även hundgodis inne på Arken Zoo i femman. Dock stod Panduro som nr 1 på min lista över "måsten", så dit skuttade vi efter en matpaus (åt sushi för första gången, det var minst sagt underligt...men mestadels ätbart). Fick tag i lite småpyssel såsom hamapärlor, hudlim, en förvaringsask till mina säkerhetsögon (behöver minst 2 st till märkte jag nu efteråt), små gyllene kronor, samt satinband i färgerna rött, svart och turkos, mm.

Beyond Retro stod som nr 2 på listan, så dit styrde vi våra steg efteråt. Min kusin ska nämligen gifta sig snart och temat är 2o-60talet. Hittade en underbar ljus mintgrön klänning som satt som skräddarsydd, men den hade lite defekter som gjorde mig skeptisk till att bli av med 729kr. Lockande var det verkligen, men plånboken muttrade missnöjt. Får se vad som händer framöver...

Ja, som ni ser ovan så har jag virkat hjärtan också. Högen växer saaakta. Har 15 st än så länge (plus 4½ st som ska användas till annat) och tänkte att det skulle bli ungefär 18 eller 24 innan jag skickar iväg dem till Sara. Mer orkar jag inte virka, det blir så väldans enformigt efter ett tag och då vill man knappt titta åt virknålens håll.

Om vi lämnar gårdagen och återvänder till idag...fick nämligen ett gulligt litet paket på posten innehållande två nystan Stardust XL! Köpte dem av Mia nyligen och förstår nu att jag hade tur som fick tag i två, för nu är alla hennes nystan utsålda.

Har inte införskaffat garn på EVIGHETER, så kunde krama om dessa nystan utan dåligt samvete för en gång skull :P

4 kommentarer :

SUADDA sa...

Vad mycket fina hjärtan! Asken vrkar jättebra för småplock som ögon m.m..

ÄNGLASTINA sa...

Vilken trevlig dag du haft, vad är hamapärlor för något?

Nettan sa...

Härligt med en sån shoppingdag! Panduro har vi här i stan oxå, och jag har väldans svårt att gå förbi utan att gå in där... =)

Lyckliga du som lyckades få tag i garnet! När jag såg inlägget var de slut för länge sen. Kanske får ta mig i kragen och göra en utlandsbeställning på långhårigt garn ändå, men jag har inte hittat någon riktigt bra site ännu.

LadyNight sa...

SUADDA: Tack :) Ja, asken var väldigt praktisk. Har haft dem i små påsar innan (ögonen) och de har varit i en enda förvirrande röra, så det här känns bättre.

ÄNGLASTINA: Ja, dagen var bra...fast jag blir så lätt stressad med mycket folk. Hamapärlor är som nabbipärlor eller photopearls, till pärlplatteri t.ex.

Nettan: Panduro är bra lockande minsann, lite väl dyrt ibland, men åh...man kan ju inte låta bli :P Lycka till med letandet, hoppas du hittar ett garn du blir nöjd med :)

Skicka en kommentar