Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Amigurumibytet #4 - Resultat

<------- Detta är lilla solstrålen Sture. Honom frivirkade jag i panik till det senaste amigurumibytet. Hade uppsatsinlämningar, prov och betygsamtal som kom i vägen...så Sture blev lite försenad. Men för några dagar sedan åkte han iaf iväg till sin nya ägare Zummer i Skorped, där han nu förhoppningsvis sprider lite ljus. Sture fick även tre st vattendroppar med små plingor i, mest för att symbolisera vart han kom ifrån: Regnstaden.


*
Och i min egen brevlåda så trillade två st(!) blå figurer in, från Erkost (som även har en blogg: Saras virkgömma). I det medskickade brevet så presenterades först Nattdjuret, som längtade till värmen (fast halsduken vill han behålla på) då han kom från de kallare delarna av vårt land. Med sig hade han Sorgebarn, som kanske inte fick den bästa starten i livet, men efter resan via posten så har de båda hunnit bli bästa vänner. Sorgebarn är lite tystlåten och blyg, men omtyckt är han ändå. Det är de båda två. Tack Sara!

6 kommentarer :

SUADDA sa...

Vilken fin solstråle! Precis som en riktig solstråle som gör mig glad och pigg =)

Fast dessa dagar med den här värmen måste jag medge jag blir aningen trött och slö av ALLA solstrålar....men inte av din!

Ha en bra kväll!

PS. Och fina filurer fick du ju byta den mot också! ;-)

Fiff sa...

Solen var ju väldans söt :-)

Nettan sa...

Vilka söta filurer allihop! Din sol ser underbar ut. Tänk om den som lyser här över mitt huvud också kunde ge några pingliga regndroppar... det skulle både jag och blommorna uppskatta just nu...

Ha det gott! ♥

Sara sa...

Roligt att du tyckte om mina filurer!
Och du har ju verkligen lyckats med temat! Underbar solstråle!

LadyNight sa...

SUADDA: Vad kul att solstrålen lyckades sprida lite glädje! Och ja, det är nog en fördel att den är virkad...ingen hetta som tröttar ut en :P

Fiff: Tack :)

Nettan: Ja, det är verkligen så man längtar efter regn när det blir sådär kvavt och hett i luften. Hoppas du och blommorna får lite svalka snart :)

Sara: Ja, de var ju blå! Tack igen :)

Iwona sa...

Sture är jätte söt!
Och tack att du är med min utlottning!
Ha det skönt!

Skicka en kommentar