Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Virkar igen! Äntligen.

Sitter med virknålen i handen för första gången på flera månader. Det märks verkligen att jag längtat, kan knappt lägga det ifrån mig för att skriva detta. Lillräven tycker dock att det är extremt tråkig när han inte få vara i knät och håra ner allt. 

Fick en beställning på mina Ladybugs (Mor & Dotter) och det var precis den "ursäkten" jag behövde för att packa upp lite garn och virknål ur en flyttlåda.


Brodering är verkligen inte min starka sida (om det inte gäller korsstygn) och skriften på mina allra första Ladybugs blev allt annat är bra, men skam den som ger sig? Nu ska jag minsann få till "Dotter" på den lilla svarta cirkeln på bilden. "Mor" är redan avklarat och det tog tid innan jag blev någorlunda nöjd, fick göra om 2 ggr. Och nu blir det på en mindre yta, med fler bokstäver. Så...håll tummarna? :)

5 kommentarer :

Annefia sa...

Kul att du kommit igång och virkar igen. Dina ladybugs ÄR ju verkligen supersöta dessutom.

Även jag virkar i smyg. LOL Jag kan inte prata om det på bloggen eftersom det är en julklapp men jag tror inte mottagaren läser kommentarererna på din blogg. (Jag vet dock att hon läser min blogg)

Fiff sa...

Hejaheja! Det blir säkert toppenbra!

Lisen Elisabeth sa...

Så mysigt! Dina små ladybugs är verkligen söta!

Haha virkar precis som Annefia lite i smyg jag med, kanske visar efter jul hihi

Ha det fint! :) javascript:void(0)

jackieboy sa...

Åh, är det dom jag tror att det är? :D

LadyNight sa...

Annefia:
Ja, det känns som det var på tiden. Och tack :) Sedan verkar det som vi alla är smygvirkare innan julen. Occupational hazard LOL

Fiff:
Ja, jag hoppas det. Tack för påhejandet!

Lisen Elisabeth:
Tack :) Och ja, det blir nog många skapelser visade lite överallt efter jul. Blir kul att se och jag hoppas du lägger upp bild på det du virkade för nu blev jag nyfiken!

jackiboy:
Jajjamensan! :D

Skicka en kommentar