Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Gott Nytt År!

Gott och gott. Ja, vi lär väl se vad 2013 har att bjuda på. Jag är lika skeptisk som alltid, men 7 och 13 har alltid varit lite av favoritnummer och eftersom 2007 var ett ganska omtumlande år för mig, så förväntar jag mig inte mindre från 2013. Fast förhoppningsvis åt det bättre hållet. Ja tack.


Hoppas ni får en bra start på det nya året och massa lycka till med allt ni hittar på!


 (Något jag är glad över är att den här plutten inte bryr sig ett enda dugg om smällare. Tack och lov! Inte för att jag smäller smällare själv, tycker det är lite dumt både för djuren och naturens skull. Men det finns ju andra som sysslar med detta och det går ju tyvärr inte att styra över)


5 kommentarer :

Annefia sa...

Gott Nytt År!!! Vilken tur att Lillräven inte är rädd för smällare. Själv har jag haft turen att bara haft skottfasta vovvar. Tack och lov tar katterna skjutandet bra också även om dom kanske inte till fullo uppskattar det värsta smällandet runt tolvslaget när matte envisas med att ha balkongdörren (hade dom varit panikslagna hade jag naturligtvis inte haft dörren öppen, det är ett lugnt ogillande)

Cecilia sa...

Blir mer och mer illa berörd av fyrverkerier ju äldre jag blir; pengarna, miljön, tama och vilda djur, skaderisken...gah!
50 miljoner lade man på fyrverkerier i Sydney, då har man minsann råd!
Tycker att jag haft lite turbulenta år de senaste på olika plan så jag hoppas på ett lugnt och "vanligt" år...13 är en bra siffra...ja, det blir nog bra! :-)
Hoppas det blir bra för dig med!

Sofia-Sobeide sa...

Gott nytt år! Hoppas du får ett super 2013 :)

Här smällde det inte så mycket. Båda mina hundar var lite fundersamma, ena tyckte det var bäst att gå och lägga sig under sängen. Men hon kom nog snabbt fram därifrån :) Som tur är det inte panikslagna i alla fall. Mest så att de funderar vad det är för oljud. Skjuter inte heller raketer. Onödigt slöseri med pengar och nedsmutsning av naturen ;)

Nettan sa...

Gott nytt år! :)

Emma Andersson sa...

Gott nytt år! Jag är glad att Kiwi inte heller är rädd för smällare. Jobbigt för alla hundar som är det. Tack för fina julkortet! Kramar

Skicka en kommentar