Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Virknål + Kolasnören= Sant


I
början när jag lärde mig att virka ordentligt, så fanns det inte alltid garn i närheten. Men inte misströstade jag för det, utan fann helt enkelt något annat som fick duga:

20071004

Vad är det underligaste materialet DU har virkat (eller stickat) med? Och vad blev det? Utmaning: Har du bildbevis? Lägg upp på din blogg vetja. Jag är nyfiken! :)

9 kommentarer :

Crochetra sa...

Hahaha, jag har gjort EXAKT samma sak! Men med lakritssnören. Virkade en nalle (skulle det vara iaf) som skulle sitta på en tårta. Dum som jag var förvarade jag den inte ordentligt, så snörena torkade och allt sprack :/ Men det var kul!

Emilie Winberg sa...

Haha! Fick mig ett gott skratt, underbart :)

Fiff sa...

Jag känner verkligen igen det där! När jag va hos min morbror i hans bilverkstad så tog garnet slut :-( försökte hitta nåt annat o virka med, o hittade läderband...men det gick inte så bra ...!
men mitt konstigaste material kan jag inte berätta om, för det kommer på bloggen snart!
Spännande va?!

Men kola/lakritssnören kanske e superbra för nybörjare! Tänk ett barn som tycker det e tråkigt att lära sig nåt nytt liksom...!

LadyNight sa...

Crochetra: Haha, där ser man. Smart idé med virkade tårtdekorationer. Det måste jag komma ihåg. Synd att det torkade och sprack bara :/ Men då vet man till nästa gång iaf. Mitt hann inte spricka, jag åt upp det strax efter att bilden togs :P

Emilie Winberg: Härligt! Skratt är bra :)

Fiff: Åh, nu blev jag nyfiken!

Och ja, barn skulle nog digga idéen...bara de får äta upp allt efteråt :P

Hedvig sa...

Ahahahaha! Vad coolt! :D

Sara sa...

Tihi - vilken rolig idé! :) Den måste jag testa.

LucyIntheSky sa...

Åh! Härligt!!

Fanniezzz sa...

Jag tycker att det verkar kul att virka med kolasnören! Jag skriver upp det på "att virka" listan! ;D

Lovisa sa...

Åh! Där kände jag mig väldans träffad. Satt nämligen en sommar ute i solen med en påse kolasnören och en virknål. Varför inte gick tanken och en yttepytte rad kom fram, trasig på vissa ställen men helt godtagbart. Det enda tråkiga var att jag hade ätit ganska mycket av snörena så det vart ingen sjal givetvis. Men roligt var det!

Skicka en kommentar