Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Paket på väg!

Dessa tre paket hamnade idag på brevlådan (plus ett fjärde som innehåller ett påskägg till en vän). Har vi tur så är allt framme innan påskhelgen slår till! Det vill säga imorgon...vilket kanske inte är så stor chans om jag känner Posten rätt. Nåja, Måndag it is. Antagligen.

Tips: Spara på papper och därav naturen genom att återanvända vadderade kuvert och paket. Du är INTE snål (och låt ingen försöka intala dig detta), utan SMART som tänker på vår miljö. Det vill säga om du i stundens hetta inte har slitit sönder allt till bitar i jakten på att nå innehållet i paketet :P

4 kommentarer :

Annefia sa...

1. jag gillar hela återbrukstanken
2. jag försöker vara rädd om miljön
3. jag är fattig
4. jag har massor av begagnade kuvert hemma

1+2+3+4= jag använder ALLTID begagnade vadderade kuvert. Jag kan inte minnas när jag senast köpte ett vadderat kuvert. Skulle nån klaga (har aldrig hänt hittills) så behöver dom ju inte få nått mer paket från mig. LOL

Emilie Winberg sa...

Åh! Paket, det bästa som finns ju!

Hjärtekatten sa...

Tack för att du länkar till oss från din blogg. Nu finns en sida på Hjärtekatts-webben där man kan ladda ned lite olika marknadsföringsmaterial.

Hjärtliga hälsningar
Therese från Hjärtekatten

LadyNight sa...

Annefia: Det är rätta takter minsann! Och det viktigaste är ju ändå att innehållet skyddas och kommer fram till sin mottagare i bra skick. Att omslaget inte är världens tjusigaste har ju inte med saken att göra :)

Emilie Winberg: Ja, att få paket på posten är alltid lika roligt. Fast jag tycker nästan det är roligare att skicka iväg paket till någon annan :)

Hjärtekatten: Självklart man länkar! En sådan fin idé bör få uppmärksamhet från fler håll :) Lycka till!

Skicka en kommentar