Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Lillräven 5år och African Flowers

Igår fyllde mitt pälshjärta 5år. Det betyder att om 3 månader har han varit hos mig i 2 år. Oj, vad tiden går fort...samtidigt känns det som om han alltid har varit vid min sida. Det är omöjligt att föreställa sig en tillvaro utan honom, han hör hemma här. Älskade Lillräv


Ibland är det lockande att skaffa honom en helt egen blogg fullstoppad med fina bilder...där jag bland annat kan varna för veterinärer med okunskap som har tendensen att skriva ut cortisontabletter bara för att man inte vet vad som är fel (och dessutom påstå att hunden måste äta det livet ut). Gaaah.
Men jag vet inte. Det finns redan massa hundbloggar och inte ens jag finner dem särskilt intressanta. Så min lilla räv får helt enkelt titta in här ibland, bland allt pyssel.

På tal om pyssel, så står det stilla på den fronten (fortfarande). Jag virkar endast lite African flowers då och då. Lagom, enkelt och rofyllt.


Fast nu måste jag få tummen ur, för jag har 2 dagar på mig att virka en amigurumi till min faster. Jag har inte kommit på exakt hur den ska se ut än, det är så svårt att bli nöjd när man vet att någon ska få skapelsen sedan. Det måste bli perfekt! Men eftersom det inte finns något som ÄR perfekt, ja...ni ser svårigheten själva. Vilket omöjligt (och löjligt) dilemma.

7 kommentarer :

Linn sa...

gullunge!

moderskapet sa...

Grattis och varm gossekram till mitt underbara "barnbarn"
Puss o Kram

Pysselmajorna sa...

Fin lite räv:) Och söta blommor, själv gör jag en filt i något liknade o de e ganska trevligt.
hoppas din figur till din faster blir bra.

skapa och inreda sa...

Såååå sööööt!!!!!
Lyckliga du :)

LadyNight sa...

Linn: Ja, visst är han! :D

Pysselmajorna: Tack :) Och jag håller med om att det är trevligt, man har liksom alltid något att göra och slipper bli sysslolös.

Skapa och inreda: TACK! Ja, jag är verkligen lycklig lottad som har honom :)

Emma sa...

Jösses, vad fin han är! Jag känner igen det där, jag får hålla mig för att inte klämma in en bild på min katt i varenda inlägg :)

LadyNight sa...

Emma: Ja det är riktigt svårt! Ens fyrbenta pälshjärta tar ju minst lika mycket plats som pysslet, om inte mer :P

Skicka en kommentar