Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Pay it forward 2011


I've just entered a "pay it forward" at Greenpixey so here I am paying it forward :)

"I promise something handmade to the FIRST 5 people who leave a comment here. However, to be eligible, you must repost this status, offering something handmade to 5 other people. The rules are that it must be handmade (or homemade) by you and it must be sent to your 5 people some time in 2011. Ready, set, GO!
"(4 of 5 have responded - 4 av 5 har anmält sig)

12 kommentarer :

Linn sa...

jag är först ut verkar det som:) lägger upp det här på min blogg garngrynet.blogspot.com=)

Sofia sa...

Svar: Tack :D Ja, jag tycker också den blev riktigt söt och ett gratis mönster lär komma upp så fort jag skrivit ner det och testvirkat ;)

LadyNight sa...

Linn: Toppen! Om du mailar mig din adress så ska jag se till att det trillar ner något handgjort i din brevlåda under 2011 :)

Livsturisten sa...

Jag vill vara med, och lägger upp texten på min blogg: http://b1itas.blogspot.com

Nettan sa...

OM jag lyckas vara en av de fem första är jag gärna med här =)

Det var efter ditt inlägg som jag satte upp boken högt, högt på min önskelista!! Och nu är jag så glad! =)

LadyNight sa...

Livsturisten: Hej och vad skoj att du vill vara med! Om du mailar din adress till mig så kommer det något handgjort hem till din brevlåda någon gång under 2011.

LadyNight sa...

Nettan: Weiii, skoj att du är med! Om du mailar mig din adress, så kommer det någon gång under 2011 dimpa ner något handgjort i din brevlåda :)

Och himla kul att jag kunde inspirera till boken, vad glad jag blir att inlägget var till nytta.

Pysselmajorna sa...

Hej jag vill gärna vara med i Pay it forward om de går bra :)

Pysselmajorna sa...

svar: Min mamma hade me en i trä när ja va liten:) De e väldigt svårt att hitta sådana har också letat.

LadyNight sa...

Pysselmajorna: Vad roligt att du vill vara med! Det fanns två "platser" kvar, så nu är en av dem din :) Om du mailar mig din adress så kommer det hem något handgjort till dig under 2011 :)

Pysselmajorna sa...

Ojoj.. Det missade jag men nu e den på min blogg:)
Ska maila min adress me. Skoj

Elin sa...

Vilken fin blogg du har! Och så mycket pyssel! Är uppvuxen bland garnnystan och stickningar så känner mig helt hemma. Dock är jag ingen hejjare på det själv. För dåligt tålamod (och antagligen för lite skaparintresse på det området kanske).

Svar: Ja, jag tycker också om skisser! Många gånger är jag mer kär i mina skisser än färdiga bilder. I skisserna ligger ju liksom potentialen och allt det kan bli. Och sedan blir det ju inte alltid sådär storslaget som man tänkt :) Kul också att du tyckte om dem!

Kunde ju inte låta bli att kika på dina teckningar. De ser ju jättebra ut ju! Men vet det kan vara segt att komma igång. Sedan kan det ju också vara så att man har skapandet i sig men bara är mer hemma på andra områden. Har flera i min släkt som kan teckna men som bara riktat in sig på andra hantverksområden. Inget fel i det alls! Mycket roligare om alla inte gör samma :)

Skicka en kommentar