Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Isadora Sugar Crush - Ocean Crush

Det här lacket fick jag syn på här och här. Behöver jag säga mer? Jag föll som en fura och kunde inte ens vänta med att införskaffa det tills jag kom iväg till stan (eller egentligen hade råd). Internet is your friend...på gott och ont. Och jag föll även för Pool Crush (som Annefia tipsade mig om) och Sky Crush, så nu står dessa tre lack på skrivbordet framför mig och bokstavligt KRÄVER uppmärksamhet. De drar blickarna till sig hela tiden och är riktigt distraherande.

Det här lacket är inte enbart blått som bilderna visar, utan är mycket mer åt det turkosa hållet. Och tack vare en hint av guld när ljus (lampan/solen, men tydligen INTE blixten) träffar ytan, så glittrar det i både blått, grönt, turkost och såklart guld. Ser magiskt ut. Men kameran ville absolut inte fånga detta på bild (man kan se det lite i flaskan dock). Lacket är SÅ mycket snyggare och är mycket mer "levande" i verkligheten, mina bilder gör det inte rättvist för fem öre. Nästa gång ska jag skippa överlacket, det liksom åkte på av ren vana innan jag hann tänka efter. Fy på mig. Räcker upp handen i alla fall och är med på Blå Måndag hos Lindas Nailorama.

 Nagellack: Isadora Sugar Crush
Färg: Ocean Crush (128)
Lager: 3
(+Etude House Dear My Nails Easy Peel Off Base och China Glaze Fast Forward Top Coat 80328)
inomhus med blixt


3 kommentarer :

Annefia sa...

Visst är det väl otroligt läckert? Färgskiftningarna är ju fantastiska IRL. Kul att du gillade Pool Crush och Sky Crush också.

tennnails sa...

Riktigt snyggt är det. Jag bär det just nu :D

LadyNight sa...

Annefia:
Ocean Crush har absolut blivit en av mina storfavoriter :)

tennnails:
Jag också! (igen) :D

Skicka en kommentar