Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Dekorerad tändsticksask

Har aldrig hållit på med scrapbooking (scrapping?) eller liknande särskilt mycket. Pysslade med papper en del när jag var liten (gjorde bl.a miniatyrböcker och vek askar) och har alltid varit väldigt förtjust i att slå in paket. Men just scrapbooking har jag aldrig sysslat med, vilket är konstigt eftersom jag älskar att dekorera saker och ting. Igår firade jag och moderskapet "lill-jul" med min faster och hennes man, vilket resulterade i att jag dagen natten innan satt och pysslade för att ha något handgjort att ge bort bland de övriga julklapparna:


En stor tändsticksask + två olika lager papper, spets, pärlrand, wellpapp, tyll, pappersblommor och en rosett. Som tur är mitt pysselförråd välfyllt av allt möjligt (och tar över hela lägenheten), så till min glädje fann jag allt som behövdes! Tycker det blev ett ganska okej resultat för ett första försök och jag fick definitivt mersmak. Har ju redan en mängd olika dekorationer hemma, så nu funderar jag lite på att köpa mer tändsticksaskar.


Baksidan är dekorerad med samma papper som framsidan och det sitter även ett klistermärke med texten "Handmade by LadyNight", men det glömde jag tyvärr fota.
Så kan det gå när man sitter med presenter i sista stund :P

7 kommentarer :

carmencreazioni sa...

E' bellissimo, mi piace moltissimo!!!!Un saluto dalla Sicilia!!

Fru Bäver sa...

Den blev jättesöt!

Pysselmajorna sa...

Fint. och mycket roligare att använda än en vanlig tråkig tändsticksask :)

LadyNight sa...

carmencreazioni: Grazie mille! Thank you!! :)

Fru Bäver: Tack så mycket!

Pysselmajorna: Tack! Och ja, det blir ju mycket roligare. Är asken lite uppiffad så behöver man ju inte plocka undan den hela tiden dessutom :P

Fru Bäver sa...

Sv: Haha! Va vill du ha för sort, monstertruck, porse, "familjebil", lastbil, min son har alla sorter :)

Trevlig helg!

Madeleine sa...

Alldeles fantastiskt fin! :D Något sådant borde jag göra till bröllopsfesten!

LadyNight sa...

Madeleine: Tack! Och ja, det hade nog passat finfint till en bröllopsfest :)

Skicka en kommentar