Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Virkgarnsjakt

Denna veckan så har jag till min glädje fyndat virkgarn. Fick en hel låda full i brevlådan :)

MUMS!

Är i färd med att försöka samla på mig massa tunt virkgarn (främst Puppets och DMC Perle 8) för ett litet dock-relaterat projekt. Mer om det sedan.

Räknaren har passerat 30 000 besökare! Trodde faktiskt aldrig att bloggen skulle nå upp till den siffran eller ens komma i närheten när jag startade (speciellt eftersom det känns som om jag egentligen inte är så aktiv här inne och inspirationen brister ganska så ofta). Men firas ska det minsann, så nu håller jag på att plocka ihop lite roligt pyssel som kan lottas ut på bloggen.

10 kommentarer :

Annefia sa...

WOW! Vilken fyndlåda! MASSOR av tunt garn!

Och grattis till alla besökarna!!! Själv upplever jag att jag snarast drabbats av en svacka i besöksstatistiken den senaste tiden trots att jag uppdaterar flitigt som en liten gnu (utom i dag då när fantasin tröt fullständigt)

Anonym sa...

härligt med en massa nytt garn =)
själv har jag ingen tid med handarbetet just nu och jag kommer asolut inte ha tid om fem dagar då bäbis nr 2 förväntas komma =)saknar dig fina du!!! kram //LV

Fru Bäver sa...

Va spännande med utlottning ;) Och grattis till alla besökare! Det handlar ju inte bara om att vara aktiv utan om vad det är man skriver/lägger ut, är det kul så spelar det inte så stor roll om det går ett tag emellan... och med det vill jag säga att du har en kul och bra blogg!

Nettan sa...

Grattis till fynd och massa besök!!
Jag har också lite dockrelaterade klädplaner just nu, och filurar på garn. Låter mig inspireras av dig och ger mig ut på jakt =)
Ha det gott ♥

Fiff sa...

Har du användning för tunnt virkgarn som är väldigt glansigt också? Du vet såntdär gammalt silkeslent garn? Det ör nog i tjocklek med dms perle 8. Jag hae lite snuttar som jag har ärvt, o som bara ligger o skräpar o som jag alltid funderar på vad jag ska ha till... hojta till om du är intresserad. där e flera olika färger, men kanske inte så mkt av varje. små snuttar liksom. i så fall får du gärna dem av mig. så kanske du kan skicka en hjärtknapp eller två till mig..? Bara ett förslag! Kram

LadyNight sa...

Annefia: Ja, det kändes som julafton! Har redan påbörjat flera små klänningar(och slutfört en). Och har ingen aning hur alla har lyckats med att hittat hit. Efter min första utlottning så ökade besöken iof, om jag nu tänker efter. Så det är ett tips :)

Fru Bäver: Jag har alltid tyckt att min blogg är lite otillräcklig och trist, så det värmde verkligen att få höra att du tyckte den var kul och bra. Tack så mycket :)

Nettan: Tack! Och det låter väldigt spännande, vad är det för sorts docka du ska göra kläder till? Massa lycka till med garnjakten, hoppas du hittar något bra :)

Fiff: Åh! Jag mailar dig :D

Annefia sa...

Åååh, så nyfiken jag blir på klänningarna!!!

Jag HAR faktiskt en utlottning som jag håller på och planerar, eller två olika, jag måste bara bestämma vilken det ska bli och så orka fixa lite grejer.

Poff sa...

Grattis till både garnfyndet och alla besökarna! :) Är väldigt nyfiken på vad du skapar av det. Själv tycker jag det är lite svårt eller jobbigt att virka i tunt garn, så det ska bli jätteroligt att se hur du gör!

LadyNight sa...

Annefia: En av dem är uppe på Fantasiialand nu. Den allra första. Åh, det känns så kul att kunna göra egna kläder till henne.

Och det lät spännande! Inte bara en utlottning, utan två. Ser fram emot det :)

Poff: Tack! Så har jag också alltid tyckts faktiskt. Har undvikit tunt garn i alla lägen. Men nu har jag hittat ett så bra användningsområde! Man vänjer sig efter ett tag :)

Emma sa...

Roligt med massa garner!:)

Skicka en kommentar