Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Finaste virkgarnet!

I början av veckan så fick jag ett litet paket från Fiff (som påstod att det bara innehöll små "snuttar" som låg och skräpade). Det visade sig vara det finaste och mjukaste virkgarn jag har haft! En liten skatt minsann, som dessutom var ärvt. Tänk så snällt, jag blir alldeles rörd.

Det kommer snart miniknappar till dig som tack, Fiff! :)

Men det slutar inte där. Fiff har just nu börjat med rosa auktioner på sin blogg som kommer pågå under Oktober månad, där alla insamlade pengar går till Rosa Bandet. Först ute är den här, en söt rosa snuttefilt som bara är gjort av återbrukat material. Vilket betyder att man inte bara stödjer Rosa Bandet utan också miljön! Två flugor i en smäll, kan det bli bättre?

5 kommentarer :

Annefia sa...

Grattis!!! Vilka underbara garner du fått. Så mycket fina kläder Shilou kommer att få.

dagenskreativa sa...

Mönstret till ballerinatofflorna hittar du här: http://www.garnstudio.se/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=126&d_id=14&lang=se

Mvh Anna

Fiff sa...

Vad kul att du blev glad :-)
De där garnerna har jag haft sen jag var liten. Fick de efter min farmor, men jag tror faktiskt det var min gamlamormor som använde de att brodera med. Det känns så himla bra att de kan komma till nytta! Jag har mest blivit deppig av att titta på dem eftersom de bara har legat där. Fint att du gör en liten puff för de rosa auktionerna också! :-)
Kram

Hedvig sa...

Grattis! :)
Och lycka till i tävlingen!

Annefia sa...

Nu är min utlottning uppe! Hur går det med din? *förväntansfull*

Skicka en kommentar