Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Gnäll, minihängare och efterlysning

De senaste dagarna har jag varit ute efter små klädhängare (63 x 48mm) i metall till några dockkläder. Har en liten förpackning sedan innan med 6st i märket Tilda Basics och gav mig ut på jakt via cyberrymden efter fler. Det visade sig att dessa fanns på Panduro (och bara där). Och det visade sig också att de var på rea! 10kr istället för 21kr. Jag blev väldans glad över upptäckten och började leta efter annat att fylla min kundkorg med så det hela skulle nå upp till minsta ordervärde. Hittade ett par satinband i olika färger som jag faktiskt behövde, så det kändes som allt gick som det skulle. Men sedan kunde jag inte logga in. Sidan hade tekniska problem. Orolig så skickade jag iväg ett mail till kundservice och undrade vad problemet var, ville försäkra mig om att det inte var jag som hade fyllt i lösenordet fel. Fick svar dagen efter att de höll på att flytta över från sin gamla sida/server till den nya och att de hoppades att inloggningsproblemen skulle vara över snart. Under tiden kunde jag maila in beställningen tydligen. Så jag satte igång med att leta upp alla varor igen, för att skicka iväg det där beställningsmailet. Men när jag var klar och hade skrivit ihop beställningen så hade plötsligt de där minihängarna bytt status till "Ej i Lager". Jag blev orolig och mailade kundservice igen. De svarade att varan utgått ur deras sortiment.

Så inte bara hittade jag EXAKT det jag var ute efter, på rea och allt. Snabbt försvann möjligheten att beställa det. Någonsin. Nu sitter jag här både frustrerad och arg på Panduro och deras krångel med hemsidan. Har full förståelse för att det kan uppstå tekniska problem när man ändrar på hemsidor, men var det nödvändigt att det skulle ske just nu? Det hade ju nästan varit bättre ifall jag inte hittat hängarna alls :P

Och inte finns det någon Pandurobutik i min stad som man kan besöka för att se om de råkar ha några hängare kvar. Det närmaste skulle vara Göteborg, men där är jag väldigt sällan.
Så. Finns det någon vänlig själ som råkar bo nära en Pandurobutik och möjligtvis vill ta en titt åt mig? Som till och med kan tänka sig att handla några minihängare till mig om det finns? Jag står självklart för både frakt och hängarnas kostnad. Kan även skicka lite miniknappar som tack.


...och här slutar gnället (iaf i bloggen). Nästa inlägg kommer vara en aning mer upplyftande, för då är det dags för utlottning.

12 kommentarer :

Isa sa...

Nu har du tur, jag ska till panduro nu, och kan ta en titt!

Rebecca sa...

Gud vad jobbigt när det blir så!
Men jag ska en sväng till panduro i stockholm i morgon så jag kan kolla om jag hittar några :)

Annefia sa...

MEN så frustrerande! Just det där att du först hittade dom och så att säga "höll dom i handen" men sen inte kunde få dom ändå. Arghhhhh!

Men borde det inte vara ganska enkelt att själv vrida till sånna där hängare av lite ståltråd? I synnerhet när du har originalen att inspireras av och allt.

LadyNight sa...

Isa: Vad snällt! :)

Rebecca: Det vore jättegulligt om du ville kasta ett öga åt mig. Tror att 5-6 st paket skulle räcka, men är de på rea så får du gärna köpa fler (om det nu finns såklart).
I Stockholm, om något ställe, så borde ju det finnas åtminstone en liten chans att det finns några kvar :)

Annefia: Ja! Totallt frustrerande. Lite som att få en tårta, men inte har möjlighet att äta den :P

Och jo, du har nog rätt. Det går väl såklart att göra egna hängare av stråltråd, men jag är jobbigt pedantisk och misstänker att det blir svårt att få dem likadana. Dessutom blir det lite klurigt att hitta ståltråd som inte med tiden blir missfärgad och färgar av sig på dockkläderna. Ståltråden jag har hemma just nu luktar väldigt starkt och det vill man ju inte heller utsätta kläderna för. Men det finns säkert bättre material än det jag har. Gäller väl att fråga runt och leta.

13 oktober 2011 23:11

Annefia sa...

Misstänker att du har najtråd för den kan lukta. Man blir också svart om händerna av att hålla på med den så det är ju verkligen inget höjdare i det här fallet.

Rebecca sa...

Tyvärr hade dom inga :/ Helt slut

LadyNight sa...

Rebecca: Vad synd! Men tack så mycket för att du tog en titt! Det uppskattas väldigt :)

ÄNGLASTINA sa...

Jag var på Outlet-affären igår i Malmö och höll en påse sådana och hängde tillbaka dom. Vet inte när jag kommer på det hållet igen men
kan höra av mig till dig i såfall.

LadyNight sa...

Änglastina: åh, det vore jättesnällt om du hörde av dig när du ska dit igen :)

Hedvig sa...

Jag kan titta om jag hittar några i Stockholm... :)

LadyNight sa...

Hedvig: Det vore hur snällt som helst! Skulle verkligen uppskatta det :)

Hedvig sa...

Var på Panduro i Skärholmen igår. De hade tyvärr inga sådana där hängare, men den är betydligt mindre än affären inne i stan. Om jag har vägarna förbi stan så tittar jag in där! :)

Skicka en kommentar