Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Handmade Craft Swap (Part 1)

Ja! Precis som titeln avslöjar; jag har varit med i ett byte som Kelsey anordnat på hennes blogg Artichoke Designs. Jag fick ett paket från USA och skickade själv iväg ett paket till England.

Det var riktigt spännande att få sitta och göra personliga handgjorda gåvor till någon annan, speciellt när denne "någon annan" bodde i ett annat land. Jag kan verkligen rekommendera byten som detta. Det blir så inspirerande och utmanande.

Om någon är nyfiken och vill se några av bytena, så finns det en grupp på Flickr HÄR. Tyvärr har jag inte själv ett Flickr-konto, för mitt nick är upptaget och jag vill ogärna ha ett annat (ja, jag är envis). Får hoppas att en av mina två bytes-partner lägger upp bilder istället. MEN mina bilder hamnar självklart på bloggen, så fort jag vet att mina handgjorda ting har kommit fram i säkerhet.Yes! Just as the title reveals; I have participated in a swap that Kelsey have arranged on her blog Artichoke Designs. I have recived a package från USA and have myself sent one to England.

It was really fun and exiting too create some personal handmade gifts for someone else, especially when this "someone" is living in a different country. I can really recommend swaps like this. It becomes so inspiring and challenging.

If you are curious and want to see some of the swap-items, there is a group on Flickr
HERE. Unfortunately, I don't have an Flickr-account myself, because my nickname is occupied and I really don't want to choose something else (yes, I'm very stubborn, I know). I hope that one of my two swap-partners will upload pictures instead. BUT my pictures will of course end up on my blog, as soon as I know my handmade crafts have arrived in safety.

5 kommentarer :

Cecilia sa...

Tack för kommentaren på min blogg :)
Ja visst är ramarna helt underbara? Man får ju dessutom sug på att teckna och måla något att ha i dom där ramarna. Jag funderar på om man måste ha en ring å virka runt eller om det skulle funka med en jättestor magisk ring. Vad tror du? Kanske blir för sladdrig ram då?

LadyNight sa...

Cecilia: Ja, jag håller med! Har faktiskt flera små färdiga teckningar som jag nu funderar på att virka ramar till :) Jag tror nog det blir bäst med en stadig ring, men man kan ju testa med ståltråd och sånt också? Då kan man ju böja det hur man vill. Tänk dig en ovan ram istället. Eller en fyrkantig till och med! :)

Emilie Winberg sa...

Man kan logga in på flickr via sin facebook annars, det brukar jag göra :D

LadyNight sa...

Emilie Winberg: Tack, det var ett bra tips...om det nu inte vore så att jag faktiskt inte är med i facebook heller. Jag vägrar fortfarande medlemskap där. Får se hur länge det håller i sig :P

Anonym sa...

Tack for intressant information

Skicka en kommentar