Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Acneproblem och pysseltröst

Idag var jag på ansiktsbehandling för min acne (födelsedagspresent från moderskapet) och humöret är inte precis på topp efter sådant. För totalt smärtfritt är det minsann INTE. Att man sedan blir tipsad om massa bra produkter som var svindyra och opassande till min ekonomi gjorde ju inte saken bättre.

Men mitt undermedvetna såg nog till att jag tog rätt väg, för plötsligt och helt oplanerat så gick vi förbi Bead Place efteråt. Butiken ligger lite avsides i stan, så man går inte så ofta dit... Självklart kunde jag inte låta bli att skutta in nu när chansen fanns! Och det blev ju inte bättre än att jag "råkade" få med mig ett armband och lite pyssel hem:
Butiken har även en webbshop, som du kan finna Här.

Som ni kan gissa, så blev jag på bättre humör efter besöket på Bead Place. Det fungerade precis som ett uppåtjack! Ett nyttigt sådant...men ack så beroende ;)

Men det tog inte slut där! När jag hade landat hemma, så kom en go och härlig väninna till moderskapet förbi med blommor och present, för att önska grattis i efterhand. Det var verkligen en överraskning och det gjorde mig både rörd och glad :)

En dålig och bra dag samtidigt. Funkar det? Kan man få sånt att gå ihop? Kan man vara nedstämd och glad samtidigt utan att bli drabbad av totalt schizofreni?

...Jodå. Det tror jag. Åtminstone för den här gången.


(Tack mamsen för ansiktsbehandlingen! Kram)

3 kommentarer :

Annefia sa...

Naturligtvis kan man få ihop dom där blandade känslorna. Jag är nog expert på att ha motstridiga känslor och motstridiga åsikter (praktiskt när kan kan argumentera med/mot sig själv och slipper dra in nån annan LOL)

Men det funkar helt klart bäst när dom positiva saker dyker upp på slutet av dagen för då lyfter dom ju humöret i stället för att man ska börja med att vara glad och drabbas av elände på slutet.

Lubbsen sa...

Klart att du får använda dig av mina bilder. =)))))
Blir ju hur glad som helst över att du vill använda dem.
Kram kram

LadyNight sa...

Annefia: Haha, ja praktiskt! Man måste inte alltid dra in någon annan för att kunna belysa olika åsikter. Tänk vad mycket osämja man kan undvika på det viset :P

Och ja, det har du sannerligen rätt i. Hellre elände först och gladare saker efteråt. Man vill ju stäva uppåt och inte trilla neråt i slutändan.

Lubbsen: Vad snällt, tack! Då finns bilden under miniknapparna nu :)

Skicka en kommentar