Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Fredag den 13:e och ett år äldre

Igår, Fredag den 13:e, var det inte bara Blogspot(blogger) som fick ryck och strulade med saker på olika bloggar hit och dit. Jag råkade fylla år också. Tänka sig. Fast det var ganska motvilligt, måste jag erkänna. Men dagen förflöt faktiskt utan större missöden, förutom att jag inte kunde komma åt min blogg och lägga ut ett litet gratismönster på en amigurumifigur som jag hade tänkt att bjuda på. Tanken var att mönstret skulle ingå i en kommande tävling, där deltagarna skulle få virka efter mönstret (som är extremt enkelt) och dekorera sin figur så personligt som möjligt, för att sedan maila mig en bild på det hela. Sedan hade jag tänkt att samla alla bilder i ett inlägg och så skulle det röstas fram en vinnare i kommentarsfältet. Förstaplats, andraplats, tredjeplats och massa dekorationer i vinst. En tävling där deltagarna fick engagera sig lite mer liksom och få något ut av det hela även om man inte vann. Själv gillar jag idéen. Hoppas ni andra också gör det.

Åter till gårdagen: Ibland så bjuder livet på vänner som är helt fantastiska. Igår kom ett färgglatt paket på posten som innehöll tokigheter och som avsändaren beskrev det: "Dina kreativa sinnen kommer smälla högt". Först och främst så rasslade det härligt mycket och när man öppnade så FORSADE det ut transparenta nabbipärlor i olika färger! Tillsammans med choklad, massa ögon, Diablo (datorspel) och ett presentkort på Panduro. Panduro! :D

Paketmästaren har gjort det igen! (Tack Andersvännen!)


Och gratismönstret? Ja, det dyker upp i veckan nästa vecka någon gång. Ska bara finputsa och virka ytterligare en figur. Får passa på nu när Blogspot ändå skrotade mina bloggplaner för gårdagen, för nu fick jag ju mer tid på mig (tack för det?).

13 kommentarer :

Fiff sa...

Vad kul! Du fyllde år igår, och jag idag :-) Vilka majbarn vi är! Hur gammal blev du? Jag blev 26. Grattis till dig, såhär dagen efter!

LadyNight sa...

Fiff: Verkligen! Pyssliga majbarn. Tycker det klingar fint, inte sant? Jag blev 25. Känns lurigt. Har aldrig kunnat identifiera mig själv med en ålder, men nu är jag tydligen 25 iaf :P

Oh, och tack för grattiset! :)

Bettan sa...

Grattis i eftrskott!! Hoppas att du hade en riktigt trevlig dag.
Kram sytanten

LadyNight sa...

Bettan: Tack! :) Ja, dagen var ganska fin faktiskt. Sådär lagom.

mary-ann sa...

åh men vilket paket :)) grattis i efterskott :D

Emma sa...

Grattis i efterskott! Kram Emma

Annefia sa...

Grattis!!!! Vilket jättekul paket du fick dessutom.

Jag tycker tävlingen låter som en väldigt kul idé!

LadyNight sa...

Mary-ann: Tack! Ja, det var ett väldigt skojigt paket :)

Emma: Tack vännen! Kram på dig

Annefia: Tack för grattiset! Ohja, paketet gick inte av för hackor minsann. Nu längtar jag tills nästa tillfälle jag får möjligheten att besöka en Pandurobutik. Synd att det inte finns en här i Regnstaden. Borde finnas överallt tycker man ju :P

Kul att du gillade min tävlingsidé!

Pixi sa...

Grattis i efterskott!! Det vet du väl att fredagen den 13 är en lyckodag och det var ju din födelsedag ,så klart att det var en lyckodag då!=)

Hedvig sa...

Men oj, grattis i efterskott! :)
Och tack för din finfina kommentar om mina kissar!

LadyNight sa...

Pixi: Tack! Ja, jag brukar faktiskt alltid använda 13 (och 7) som mitt turnummer när det gäller spel och sånt. Så hoppas det ligger något i att 13 betyder lycka och inte otur:)

Hedvig: Tack! Och varsegod :P

Nettan sa...

Nu är jag ute vääääldigt sent, men oerhört mycket bättre sent än aldrig!! =) Stort ♥G♥R♥A♥T♥T♥I♥S♥ i efterskott till fölsedan!!

LadyNight sa...

Nettan: Tack så mycket! :)

Skicka en kommentar