Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Garn, vinst och ett sålt mönster

.
Håller på att sticka ett par halvvantar, men har ingen bild på dem så tänkte visa upp ett nytt garn istället: Silver Soft. Jag gillar färgkombinationen väldigt mycket, men hade faktiskt föredragit det hela utan den lilla silvertråden som löper genom hela nystanet. Glitter och plåtter är inte riktigt min grej. Men färgerna...nomnom, jag kunde inte stå emot.

Fick reda på för ett litet tag sedan att jag hade vunnit 2:a pris i en tävling som Mönsterarkivet anordnat. Produkter för 250kr hos Garntjänst. Kära nån, jag som alltid har haft otur i tävlingar och spel. Kanske har lyckan vänt på den fronten? Vem vet, kanske borde man slå på stort och köpa en trisslott? :P Glad blev jag iaf och just den dagen behövdes det sannerligen lite uppmuntran, så det kändes verkligen som tur i oturen. Sååå nu sitter jag här med ett avi i handen som kom idag, vilket betyder mer garn imorgon :)

Sedan har jag sålt mitt första mönster! Blev kontaktat via mail för någon månad sedan av en kvinna som skulle till ett dop och undrade om hon fick köpa mönstret till mina små Ladybugs, som hon tänkte virka och ge bort som dopgåva. Och sånt säger man ju inte nej tack till! Så jag renskrev mönstret och sammanställde det till en pdf-fil som hon sedan fick lägga vantarna på. Vilket betyder att mönstret nu är till salu, om nu någon annan rimligtvis skulle vara intresserad framöver.

7 kommentarer :

SUADDA sa...

Grattis till att ha vunnit ett så fint garn!=) Glittret kanske inte syns så väl när garnet blir virkat/stickat.

Och jättegrattis till att du fått sålt ett mönster! Måste vara en underbar känsla att någon vill ha och även att kunna dela med sig! :)

Må så gott!

LadyNight sa...

Suadda: Det fina garnet har jag köpt själv :P Men fick annat fint garn hem på posten som vinst. Kommer nog bild framöver.

Ja, det var en väldigt kul överraskning att någon ville ha mönstret till mina Ladybugs. Och att jag faktiskt kunde sammanställa ett mönster...som man kunde förstå! :)

Ozas Pysselverkstad sa...

Hej !

Vilken fin blogg du har! kul att du ville vara med i min tävling.

mvh

Åsa

Ozas Pysselverkstad sa...

Det var inte bara kul att du ville vara med i min tävling. Jag får också gratulera dig till vinsten!!

Skicka din adress till ozaandersson@hotmail.com så skickar jag paketet innan jul.

Grattis igen!
mvh

Åsa

Gilla sa...

Det var verkligen en trevlig sida du har. Jag lade till dej i min "bekantskapskrets", så jag lätt hittar tillbaka.

Kul att du hittade min sida och länkade till mej om tävlingen. Det innebär att du har två lotter i mitt lotteri.

Gilla

Birgitta sa...

Hej! Vad roligt att du vill vara med i min utlottning. Därför hittade jag till dej och allt fint du gjort.
Kram Birgitta

Anna sa...

vad kul att göra egna mönster :)

Skicka en kommentar