Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Sovande ben i blyerts och höstnoja

Dagarna går och det verkar som hösten redan är på antågande. Höst?! Nu? Men var tog sommaren vägen egentligen? Är inte alls redo för kyla, rusk och frusna händer. Och elementen är inte varma för fem öre. Brrrr. Sitter insvept i en filt redan nu. Lillräven har äntligen gått upp i vikt i alla fall och äter medicin mot sin mystiska klåda, så han får förhoppningsvis en ordentlig vinterpäls i år. Tänk om jag också kunde lägga på mig lite mera hull...det vore något.

Men hösten kan vara rätt fin faktiskt. Rent av väldigt vacker, med alla träd som blir krönta av varma färger och står i brand. Så om det inte bara var för all kyla så hade jag tyckt rätt bra om den årstiden. Om allt inte regnar bort vill säga, vilket det brukar göra. För bor man i Regnstaden, så...ja, det säger väl sig självt. Dripp dropp.

Nåja. Har tecknat lite för ovanligheternas skull (inget seriöst, men ändå). Det var ett bra tag sedan sist (som vanligt). Tänker alltid att jag ska öva upp mig igen och ta tag i det hela, men det blir ju aldrig något av det. Så här är min slarviga skiss på två sovande människor... som bara blev två par ben. Bättre lycka nästa gång, säg?

9 kommentarer :

Pia sa...

Snyggt, du har talang för detta också =O)
Nu kan du både teckna och virka figurer

Nettan sa...

Tänk vad en bild kan säga mycket ändå! Jag tycker jätte mycket om "dina ben" =) Det finns ju en hel historia bakom den bilden...
Och händer och fötter är det allra svåraste, tycker jag. Du borde vara stolt över din teckning! ♥

SUADDA sa...

Vad duktig du är på att teckna....också! =)
Jättefin...skänker harmoni till själen!

Poff sa...

Vilken vacker bild! :) Så mycket man kan göra med lite kreativitet. ^^

Pysselmajorna sa...

Vad fint, om det bara var en snabb en så var det en väldans bra en :)

LadyNight sa...

Pia: Jag tror vi pysselmänniskor kan göra lite av varje. Det är bara vi själva som sätter gränser. Det vore väl fint om det var så?

Nettan: Tack så mycket för dina snälla och uppmuntrande ord. Kul att du tyckte om benen :)

Suadda: Harmoni till själen, det låter väldigt fint. Tack :)

Poff: Ja, tänka sig vad kreativiteten kan ställa till med :P

Pysselmajorna: Förr så brukade mina "normala" teckningar ta flera timmar (eller hela nätter). Är inte alls van vid att hålla mig under en timme. Känns konstigt och ofärdigt :P

Krumelurpillret sa...

Riktigt fina fötter! jag är nämligen ingen vidare på fötter själv.

sv: Det var väldans fint sagt av dig. Just nu planerar jag inte på att sälja något orginal men jag håller på att titta på möjligheter för att göra kopior. Om du är intresserad av att köpa en kopia så kan jag absolut höra av mig när jag lyckats finna ett bra sätt att fixa kopior på.

Kram!

LadyNight sa...

Krumelurpillret: Tack för kommentaren! Och ja, det vore verkligen snällt av dig om du hojtade till åt mitt håll när du börjat göra kopior. Det skulle jag uppskatta väldigt.

Pixi sa...

Jag tycker det blev mycket lyckat,rita på du...Jättesnyggt!! =)

Skicka en kommentar