Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Tilda+African Flower

I Måndags var jag en sväng i Bollebygd igen och kunde ju för allt i världen inte hålla mig borta från Nedergården. Köpte på mig 5 mininystan Candy och 3 nystan Tilda bl.a, samt bytte några ord med den trevliga ägaren Lena. Tildanystanen kom till användning så fort jag kom hem:

Blomster-hexagonen heter African Flower och Här finns en svensk beskrivning på hur man virkar dem. Visst ser de mysiga ut? Nu ska jag bara fundera ut vad det hela ska bli. En väska eller en pläd? Några förslag? :)

7 kommentarer :

Poff sa...

sv: När jag satte på benen hade jag två knappar på var sida, en på insidan av kroppen och en inuti benet, med en tråd emellan. Jag fick idén från www.suaddasblogg.blogspot.com, tror hon har en liten guide där. :)

Nettan sa...

Jätte fina blommor! Jag gillar verkligen den färgkombinationen. Det skulle bli en väldigt fin väska - o nu finns ju Mias väskmönster tillgänligt o allt på MinInspiration... =)

SUADDA sa...

Åh! Virkar du african flowers! Vad fina....jättefina färger ihop! =)
Själv har jag länge varit sugen att pröva dessa blommor....men annat har gått före. Men skulle jag någon gång börja så tror jag att jag skulle göra en väska liknande Mias på "min inspiration". Hon har förresten kommit ut med mönstret till den...

Luna D Sign sa...

Måndag 13 september startar en veckas rea med 30% rabatt på alla Lunafigurer! Passa på!!!!
Kram Malin

Alicia sa...

Åh vilka fina! Den där beskrivningen måste jag spara och komma ihåg. Har ganska nyligen lärt mig virka mormorsrutor och har inte hunnit särskilt långt på den tänkta filten, men när/om den blir klar vill jag absolut ha en matchande kudde i blomster-hexagoner!

Linn sa...

heej! DU har vunnit min mini-utlottning som jag skulle ha vid 150 inlägg. Så om du svarar med din adress så skickar jag ett litet pris=)GRATTIS! /Garngrynet

LadyNight sa...

Nettan: Mina favoritfärger allihopa, fattas bara svart :P...och ja, jag funderar faktiskt starkt på en väska.

SUADDA: Har varit och tittat på Mias väska flera gånger och himmel vad snygg! Kanske blir det något liknande, vem vet :)

Alicia: Det tycker jag du ska göra, en matchande kudde skulle säkert bli riktigt tjusigt :) Själv har jag inte lärt mig virka mormorsrutor än. Men det ser så mysigt ut, så det måste jag ju testa på någon gång. Lycka till med din filt! :)

Skicka en kommentar