Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Pärlplatteri + Megaman

Gårdagens kvällspyssel: Megamanpärlplatteri. Åh, nostalgi. Det tog abrupt stopp dock, när det visade sig att en färg fattades (vilket kanske var lika bra, jag skulle väl aldrig kommit i säng annars). Frågan är om jag ska köra på ljusblå eller mintgrön. Ingen av dem ger exakt den färgen jag vill ha, men det finns inte så mkt att göra. Färgskalorna på photopearls/nabbi/hama pärlor är lite begränsade. Iaf dem jag kan få tag i. Faktiskt är jag glad över att jag kan få tag i några alls (nedrans regnstad) om jag nu inte beställer dem via nätet (och då blir portot inte särskilt trevligt). En bekant från Örebro dyker upp i Borås ibland och har jag tur så kan jag få tag i pärlor från Panduro via honom. Håller tummarna, kanske blir det mer färg redan i morgon :)

Inspiration? Jomenvisst hade jag det: en viss herr Tebbs leker med en rubikskub och återskapar gamla tvspelsfigurer i sann pysslig anda. Senast ut är Megaman, klicka Här och ta en titt.

2 kommentarer :

Crochetra sa...

Åh jag kommer ihåg Megaman! Jag försökte spela det för inte så längesen, men jag sög verkligen.

Keep up the good work!

LadyNight sa...

Crochetra: Kom ihåg att jag satt och tittade på när de äldre barnen spelade Megaman när jag var liten. Tror det var hos någon dagmamma, minns inte riktigt. Men fängslande var det tydligen.

Tack! Ska försöka :)

Skicka en kommentar