Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Amigurumibytet #2 - Resultatet

Oj, två inlägg på samma dag. Inte har det hänt innan minsann. Men det hände något mer igår som måste visas upp; fick nämligen något fint på posten! En amigurumi. Närmare sagt en vithaj som hette Berit. Fick också ett brev där det stod om fina Berit och varför hon hade en blå surfbräda med bitmärken med sig. Och inte kunde jag låta bli att fnissa medan jag läste, fast visdomstandens frånvaro värkte elakt i kinden :P Här kommer en bild på Berit och även brevet (som jag uppmanar er att klicka på, för det finns en liten rolig teckning där Berit jagar en vettskrämd surfare) :


Ett stort varmt Tack(!) till fantasifulla Casiopeia som är Berits skapare :)
Berit - Amigurumi virkad av Casiopeia.

Och eftersom min egen virkade amigurumi har kommit fram till sin nya ägare i Falun (grodflickan), så kommer även en bild på den:

Det blev en frivirkad fisk i önskade färger som har vattendroppar med små bjällror i sig och ett snöre i ryggfenan så man kan hänga upp den. Skickade även med några säkerhetsögon i olika färger som extra present :)

<----Amigurumi virkad av LadyNight.

Ja, det var allt för idag. Nu ska jag se till att få i mig soppa så jag slipper tugga något, vila och virka lite på en åttaarmad varelse.

/LadyNight

3 kommentarer :

Pia sa...

Fin haj och din var underbar.
ang mönster på mobilvante gå in på min blogg för jag har lagt en länk där. Tack kommentaren det är alltid roligt när någon lämnar märken eftere sig
/kram

SUADDA sa...

Vad duktig du är som kan virka utan mönster! Den rosa fisken är min klara favorit!

Rika sa...

Såg dina underbara Amigurumis och jag skulle vilja fråga dig ett par saker via mail. :-). Skulle du kunna maila mig på ulrika.henriksson@medborgarskolan.se ?

Skicka en kommentar