Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


"It could happen to anyone"

Det här inlägget kommer handla om en helt fantastisk virkad väska. Kamilla, som är skaparen till denna är en väldigt kreativ och duktig tjej. Men vad är det som är så fantastiskt med den här väskan undrar du kanske? Jo. Den är inte bara snygg utan består också av porträtt på kända människor som alla har haft cancer och de flesta har också avlidit av denna orsak. Nu tar det faktiskt inte stopp där, utan väskan ligger nu ute på auktion hos Crafting for charity och hela vinsten kommer doneras till Cancerfonden. Passa på att skutta dit nu, auktionen går ut den 8:e mars.

För mer information om väskan och tanken bakom, gå in på Kamillas blogg och för att komma till auktionen klickar du Här.

/LadyNight

2 kommentarer :

Ninni sa...

"Måste bara fråga. Första bilden i detta inlägg (28okt) så finns det ett färgglatt garnnystan längst upp till vänster. Kommer du ihåg vilket märke och färg det var? Blev sådär förälskad i det som man bara kan bli i ett nystan :P

/LadyNight
http://pysselstund.blogspot.com/"

Hej hej! Det garnet är av märket Viking - Fröya, 80% ull, 20 % nylon. Väldigt fint är det och finns i flera olika färger :)

LadyNight sa...

Ninni: Tack så jätte mycket :)

Skicka en kommentar