Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Någonstans är jag blå bakom alla svarta sprickor...

Ja, nej...jag vet inte. Men jag gillar ju svart! Och framförallt blått! Och Isadoras svarta Graffiti Nails har säkert väntat över ett år på att få hamna på naglarna igen. Och ja, det blir mycket nagellack just nu, för energin är låg och jag orkar inte så mycket annat. Men jag hoppas att våren skyndar på sig, för värme och sol är precis vad som behövs. Vinterhalvåret är verkligen inte min tid. Dessutom, lite färg på naglarna kan ju inte göra annat än att lysa upp tillvaron en aning. So here it goes:

Nagellack: China Glaze och Isadora
Färg: Bahamian Escape (80675) och Graffiti Nails Black (801)
Lager: 2 + 1
(+China Glaze Strong Adhesion Base Coat 70262 och China Glaze Fast Forward Top Coat 80328)
inomhus med blixt 


6 kommentarer :

Ann-Sofie Söderbergh sa...

Det var faktiskt ett av de bättre kombinationer jag sett när det gäller graffitilack. Ingen favorit hos mig annars, men detta var helt ok annars...:-)

Sussie sa...

Hej, och tack för kommentaren på min blogg :) Vilka fina saker du gör på din blogg och så bra bilder du tar på nagellacken!

Hedvig sa...

Oh la la! Snygga! :)

(Yey jag har fungerande internet och kan läsa bloggar igen!)

LadyNight sa...

Ann-Sofie Söderberg:
Kul att höra att det hörde till en av de bättre, jag var nog lite skeptiskt till det själv. Sedan efter en dag så kändes det riktigt okej när jag vant mig lite :)


Sussie:
Varsegod och tack själv! Kul att du hittade hit och tog en titt:)


Hedvig:
Tack! Och vad bra att ditt internet funkar igen! Woho! Även jag har åkat ut för dataproblem, fast det är min skärm som flimrar vitt istället. Gör det lite svårt att se vad man gör till och från >.<

Annefia sa...

Nagellack är verkligen bra på att lysa upp tillvaron lite och personligen gillar jag den här manikyren. Dels är jag inte så anti som många är när det gäller krackeleringslack och des gillar jag lite symboliken med ljuset och färgerna som tar sig genom sprickorna i mörkret.

LadyNight sa...

Annefia:
Jag startade ganska skeptisk, men alltefter att dagarna gick så vande jag mig vid manikyren och när det var dags att ta bort det så ville jag knappt bli av med det! LOL
Och håller med, gillar tanken på "ljuset" som tar sig igenom de mörka sprickorna, det känns väldigt talande och passande på något vis. Har även det vita krackeleringslacket från Isadora, men har nog inte ens testat den. Får se till att hitta på något, kanske passar blått där också? ^^

Skicka en kommentar