Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


It's a Trap-eze!

Det här nagellacket såg jag verkligen fram emot och fick vänta ungefär en månad på att det skulle trilla ner i brevinkastet. Fick beställa Trap-eze två gånger, därav väntetiden. Första stället hade slut på sitt lager och det tog ett litet tag innan jag fick slantarna tillbaka. Sedan vände jag mig till ett annat håll för att beställa lacket igen. Det blev lite dyrare, men jag ville VERKLIGEN ha det.

Sedan kom det. Och på något vis blev jag besviken på stört, redan när jag öppnade paketet och lindade ur nagellacket från bubbelplasten. Men det är lätt hänt när man har stora förväntningar, så jag fortsatte att se fram emot att testa lacket och det fick faktiskt hamna på naglarna senare under samma dag. Tyvärr höll första intrycket i sig då formulan var väldigt lurig att måla med :/ Efter första lagret på nageln så klumpade och kladdade det en hel del, mest kanske pga att det krävdes lite extra arbete för att den mjölkvita basen skulle täcka ordentligt. Hade velat blanda ut glittret mer, det kändes för "torrt" när man skulle måla lager på lager. Inte kul alls.

Redan dagen efter så började det dessutom lossna runt om på kanterna, trots två lager med överlack (som bara verkade ha förvärrat det hela). Jag blev sur och tog bort allt på stört. Vilket var lättare sagt än gjort. GLITTER ÄR NEDRANS ENVETET och vill absolut inte försvinna. Nej, istället så stannar det kvar och äter upp bomullspadsen en efter en. Och sedan en till. Och en till. Och tillslut så använder man naglarna till att riva bort resten i ren desperation. Örk. Glitter is not my friend right now -.-

Nagellack: China Glaze 
Färg: It's a Trap-eze! (81120)
Lager: 3-4
(+China Glaze Strong Adhesion Base Coat 70262 och China Glaze Fast Forward Top Coat 80328)
Inomhus med blixt 


Det där var ingen bra nagellacksdag. Hade höga förväntningar på Trap-eze efter alla tjusiga bilder som jag sett cirkulera omkring på nätet. Det såg så roligt ut! Undrar om jag borde ge det en chans till?

3 kommentarer :

Ann-Sofie Söderbergh sa...

Hej!
Jag hittade till din fina blogg tack vare att du skrev i min blogg. :-)
Så nu fick du en till följare på Bloglovin', vill se mer av det du lägger ut. ;-)
Ett snyggt lack It's a Trap-eze. Har inte det, men får kanske ändra på det...;-)
Ha en trevlig helg!

Annefia sa...

Härligt att du är på gång igen (alla dina kommentarer har jag svarat på också). Synd att du inte blev nöjd med It's a Trap-eze. Det är förövrigt ett lack jag är väldigt sugen på jag också. Kanske kan du testa att grunda med vitt krämlack och sen bara måla ett tunt lager av It's a Trap-Eze?

LadyNight sa...

Ann-Sofie Söderbergh:
Vad kul att du hittade hit och att du vill återvända! :) Jag kommer definitivt trilla in på din blogg igen, den saken är klart ^^


Annefia:
Ja, över en månads uppehåll kändes av. Har saknat bloggen!

Och ska nog göra som du föreslog, testa att grunda med vitt underlack så It's a Trap-eze kan få en chans till :)

Skicka en kommentar