Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Nytt experiment - Grön smoothie

Här kommer en fortsättning på spåret Raw Food. Gjorde en "grön smoothie" häromdagen av sånt som fanns hemma och tänkte dela med mig av experimentet. Var ärligt talat ganska skeptisk, men det smakade faktiskt riktigt fräscht och gott. Vilket gjorde mig glad, för det betyder att det här kommer upprepas ett par gånger i veckan och med lite olika ingredienser (har nu även lagt till gurka i mixen).


Mums!
Helst hade jag bara velat ha ekologiskt och närodlat, men när det inte går och frukt/grönsaksdisken i matbutikerna inte har bättre sortiment (speciellt nu under vintern), så gäller det att skölja av allt lite extra noga och skala allt som går att skala med potatisskalaren. För det spelar ju ingen roll att man försöker äta nyttigt om allt har ett lager besprutningsmedel på sig.

3 kommentarer :

moderskapet sa...

WOW, mums....jag har smakat och det ÄR jättefräscht och man riktigt känner hur glad kroppen blir.
INSPIRERANDE

Annefia sa...

Åååh så spännande och gott det verkar. Jag tror du kan få anställning hs mig som kock! (Förrestem har du fått mitt mail?)

LadyNight sa...

Moderskapet:
Då hoppas jag att det är tillräckligt inspirerande för att du också ska börja med sånt ;)


Annefia:
Väldigt gott! Speciellt när jag började ha avokado och broccoli i. Om det inte vore för att min mixer är så tung och jobbig att diska så hade jag gjort en sådan smoothie varje dag. En personlig kock (eller diskare!) hade verkligen inte varit illa. LOL

Skicka en kommentar