Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Inspirationstips #3

Nagellack! Ja, faktiskt. Har alltid dragit mig för att ha något annat än transparent lack eller svart nagellack på naglarna, är nog egentligen ganska feg när det gäller färger. Men ibland slår det slint, som i förrgår. Och eftersom jag gärna klär mig i mörka dova färger som svart och grått, så gör en liten färgklick på naglarna en hel del. Det behöver inte ens vara avancerat (inte till en början iallafall, men jag har planer!) för att muntra upp ett oinspirerat humör. Och naglarna är ju som små taveldukar, det går ju faktiskt att göra allt möjligt och det roliga är att man bär med sig det överallt.

 Nagellack: Depend
Färger: Nr 254, 246, 054, 196
(+ Protective Base Coat Nr 079)


(Ja, pysslet är fortfarande nerpackat och jag försöker desperat roa mig med annat mellan all uppackning och städning. Att skruva upp taklampor, hoppa sönder lådor och sortera böcker i bokhyllorna täcker inte riktigt behovet)

6 kommentarer :

Lisen Elisabeth sa...

Så fint!
Önskar att jag hade lite mer tålamod till att måla naglarna ;)

Nettan sa...

Finns massa kul man kan göra med naglarna! Nånstans hos mig finns en bild på mina när dottern målade dem som nyckelpigor :)
Väldigt fina färger har du!

Hedvig sa...

TAck! Och hoppas det går framåt även med ditt uppackningprojekt! :)

Annefia sa...

Tjusigt! Depend är ju så billiga dessutom så man kan unna sig flera roliga nyanser.

LadyNight sa...

Lisen Elisabeth:
Ja, det är ju det...tålamod behövs. Speciellt om det ska hålla ett tag. Underlack, vanligt lack och sedan överlack. Det blir ju väldigt långtråkigt när man väntar på att allt ska torka >.<

Nettan:
Minns nyckelpigorna! Jättegulligt var det, kanske lånar den idén någon gång :)

Hedvig:
Sakta men säkert! :)

Annefia:
Ja, precis. Billigt är bra! Depend har ju dessutom ganska många olika färger och det är ju ännu bättre.

Sofia sa...

Jag tänker precis som dig med att naglarna är som små målardukar :) Jag hade en period där jag höll på en massa med "nail art" (målade mest mönster och figurer på naglarna. Var förresten otroligt fina färger på nagellacken på bilden! :)

Skicka en kommentar