Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Flyttdags!

Pysseltorka? Ja, för skjutton. Dock är det annat som tar upp tankarna just nu, så jag har något att skylla på i alla fall. Jag är nämligen mitt uppe i att packa! På Torsdag ska jag flytta till en större lägenhet, så nu står det flyttkartonger vart jag än vänder och vrider mig. Det är med skräckblandad förtjusning som detta sker och jag vet inte riktigt än vilken fot jag ska stå på.

Jag kommer hamna i en större, bättre och fräschare lägenhet (med ett kök som får plats med ett matbord). Yay! MEN 7 våningar istället för 3 betyder också mer människor, vilket inte är det lättaste för en eremit som mig. Det blir även tvångsträning när det gäller min hissfobi. Sedan kan Lillräven inte vara lös utomhus runt huset pga att det ligger en väg framför och det bor flera hundar i det området som ofta promenerar förbi. Vilket känns tråkigt, då jag kommer sakna våra "tafatt lekar" och mysiga stunder i gräset. Jag gillar den nya lägenheten. Men jag gillar däremot inte placeringen. Men man kan inte få allt.

Och... jag har bott på samma ställe i 6 år. Min första egna lägenhet och det blir svårt att lämna liksom, hur opraktisk den än må vara. Men hey, det blir ett steg på vägen iaf. Du vet, vägen till det där lilla huset i skogen.

Så, bloggen kommer blir orörd i 2-3 veckor. Inte för att det gör så stor skillnad, så lite som jag varit aktiv här det senaste...men jag hoppas och är ganska säker på att det blir mer på den fronten nu när jag kommer ha mer plats för allt mitt kreativa.


PS. När jag återkommer så blir det både utlottning på bloggen och REA inne på Smått & Gott, så håll ett öga öppet!

6 kommentarer :

Cecilia sa...

Lycka till med flytten! Om det kommer en stund när det känns hopplöst så håll ut, det går till slut!

Fru Bäver sa...

Lycka till med flytten säger jag också :) Att flytta är alltid dubbelt, spännande men jobbigt.

Pysselmajorna sa...

Härligt med ny lgh men ångesten när man bor med lådor.... Suck

Sofia sa...

Svar: Tack! :D Och lycka till med flytten! :)

Lisen sa...

Håller också på med en flytt, lycka till med nya hemmet! <3

Hedvig sa...

Stort lycka till med flytten! (Snart ska vi också börja packa, hu för att leva i flyttkartonger...)

Skicka en kommentar