Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Äkta och oäkta blommor

Påsken är förbi och jag hoppas alla hade en mysig tid med massa pyssligheter. Själv har jag suttit och virkat små blommor med pärlor i mitten som ska bli ringar (och som absolut inte vill bli bra på bild).


Moderskapet fick en av dem i påskpresent, plus en bukett med tulpaner som matchade hennes kök. Snön kom även och hälsade på åter igen. Fast nu är den borta, tack och lov. Nu håller vi minsann tummarna att den inte kommer tillbaka, eller hur?

Det har inte blivit något klassiskt påskpyssel alls, fast det brukar det iof inte bli hos mig. Inte ett enda ägg har ätits (om man nu inte räknar med äggulan i hemmagjord chokladglass). Fast ett påskägg innehållande två trisslotter och en hare av choklad lyckades ändå hamna i min ägo. Vann 25kr. Inte illa.

7 kommentarer :

4U2 sa...

Snöar hos mig, eller vänta ... hörde rätt, droppar ... så nu töar det :)

LadyNight sa...

4U2: Då får vi hoppas att det töar bort fort och att solen tittar fram när det har droppat klart! :)

mamma sa...

ja, jag är lycklig ägare av en av dessa underbara blommor som passar perfekt till min fina sommarklänning.....och tack än en gång för dom vackra tulpanerna som lyste upp hela köket under påskhelgen. kram från moderskapet

Fiff sa...

Gud så fina!

Lisen sa...

Här fanns det också fina blommor såg jag! Låter spännande med ringar :)

Ha det fint!
Lisen

Sanna sa...

Supersöta blomringar! <3

SV: Mmm gillar just den här modellen av docka.. =) Såg inne på din andra blogg att du verkligen inte har dålig docksmak du heller.. <3

Kraaaam
Sanna

Nettan sa...

Åh dina vackra ringar!
Det ser helt fantastiskt ut =)

Skicka en kommentar