Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Snöutsikt från balkongen och pysselutsikt på skrivbordet

I förrgår natt så kom den första snön för denna vintern, här i regnstaden. I går kom det ännu mer och det såg ut såhär 07.11 på morgonen:


En ganska fin vy att vakna till (eller somna till, som i mitt fall). Längre till höger finns en snöklädd skog, som är betydligt trevligare att kasta blickar på. Men solen klättrade inte upp där, så ni får titta på lite hus istället. Barfota i snön på balkongen med mobilen i högsta hugg...vad gör man inte för bloggens skull? Men det gäller att passa på, för snart har allt regnat bort. Här är en annan "fin" vy, om än lite rörig och förvirrande:


Vill gärna göra allt på en gång (och nu när kreativiteten har kickat igång en aning så försöker jag också göra allt på en och samma gång...med mindre givande resultat). Inga julklappar, utan mest beställningar och egna påhitt. På bilden syns bara en bråkdel av högen, resten har fått flytta in till en låda. Tagentbordet gick inte att nå.

7 kommentarer :

Annefia sa...

Åååh så vackert!!! Avundsjuk! (jag la nyss upp bilder på hur det ser ut här). Kul att se att kretivitet har vaknat till liv igen också!

Linn sa...

det går så bra att skicka till den gamla adressen fortfarande, min pojkvän bor kvar där så det kommer fram ändå=) tänk att du gjort något nu i julens stress och allt! =O imponerad!

ÄNGLASTINA sa...

Vad vackert det är med orörd snö.
Känner igen det där med en massa delar som ska monteras. Ha en skön helg.

Hedvig sa...

Ååååh, sån utsikt vill jag också ha! (båda) ;)

Annelie sa...

Hej! Jag vill bara titta in och säga grattis till vinsten! ;) Skicka över din adress till annelie830219@gmail.com så skickar jag över virknålen direkt! :)

Pysselmajorna sa...

hej. jag flyttar först 1 januari. men säg till om du vill ha den nya så skickar jag den :)

LadyNight sa...

Annefia: Nu är allt snö borta och regnet härskar åter igen. Kreativiteten finns kvar dock, som tur är :P

Linn: Vad bra, då vet jag det :)

Änglastina: Ja, orörd snö är verkligen en vacker syn.

Hedvig: Snön kan jag förstå, men du har ju massa pyssel på gång hela tiden! Om någon ska vara avis, så är det jag...speciellt eftersom du verkar få färdigt saker också, till skillnad från mig ;)

Skicka en kommentar