Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Virkade hjärtan och ny amigurumibok

I förrgår kom Mia Bengtssons nya bok "Virka roliga amigurumis" på posten. Heja Adlibris för snabb hantering, så här fort har det aldrig gått innan! Det blev också två pocket av Torey Hayden och en av John Ajvide Lindqvist samtidigt. Upptäckte snabbt ett problem (som visserligen fanns där innan, men jag har försökt att ignorera det...länge). Mina båda bokhyllor är fullproppade; det ligger böcker både på tvären och bredden och i alla små skrymslen däremellan. En dag ska jag minsann ha ett rum BARA för böcker. Som ett litet minibibliotek. Oh, happy thought.
Är också i full färd med att virka hjärtan. Några ska till Sara som efterlyste virkhjälp för att få ihop tillräckligt många hjärtan till sitt bröllop. Kunde inte låta bli att anmäla mig som frivillig då jag aldrig virkat ett hjärta innan och behövde en liten puff för att testa på. Kollade efter mönster, men hittade inga som kändes bra så istället är varje hjärta virkat på känn. Frivirkning är ändå det roligaste.

Pluggar och har mig, så pauserna mellan inläggen blir lite...långdragna ibland. Vad som hänt sedan sist är inte mycket, men jag har både hunnit med att fylla år och fira 1år tillsammans med min lillräv som flyttade in 2 dagar innan min födelsedag förra året. Han betyder så otroligt mycket för mig, det lilla livet.


4 kommentarer :

hattalahutta sa...

Du har fått en Award av meg :D

SUADDA sa...

Vilka söta hjärtan! Och många också! =)

Ja, böcker är bra....men de är tunga och tar en massa plats...har själv varit en "samlare".

Grattis till Awarden! ;)

Ilkka sa...

Tack för din kommentar. Jag brukar inte skriva upp mönstret, men den här gången gjorde jag faktiskt det. Det är dock inte genomtänkt eller provvirkat eller nåt sånt, men duger det med ett grovt första utkast får du gärna mönstret.
Menar du nallen eller lilla grodan, eller kanske båda? :)

Anonym sa...

Hej! Kul att du kommenterat min blogg :) Och kul att se att du har böckerna jag jobbat på - "virka amigurumi"-serien. Kommer snart en trea... :)^^ /Louise/viomokka.se/virkamera.blogspot.com

Skicka en kommentar