Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Testvirkning på G!

Nu blir det lite att göra igen på pysselfronten (äntligen), ska nämligen hjälpa till och vara testvirkare åt både Janna och Saannis. Jannas mönster har redan dykt upp på mailen, så den har jag precis startat med. Samt att jag äntligen kommit på vad jag ska virka för något i Amigurumibytet #3 som sker via Amigurumi i Fokus. Temat är Skogsliv och det blir till att virka på frihand igen, för det känns lite mer personligt att få ge bort något man skapat från grunden helt själv.

Sedan har jag katten Amineko som väntar på montering, just nu sitter allt ihop med nålar. Stackarn har fått vänta i flera veckor nu på att få ett ansikte och att bli ihopsydd. Det är alltid de här sista stegen som det tar emot att göra. Vill att det ska blir perfekt (pedanten i mig blir helhispig), men istället för att ta tag i det så skjuter jag upp det. Någon som känner igen sig när de ska montera sina gurumisar? Har ni också kroppsdelar som ligger och dammar? :P


Tror nog att de flesta amigurumipysslare känner till den här katten vid det här laget, men om det är någon som har missat det så finns mönstret (på engelska) till Amineko Här och har skapats av Nekoyama.

5 kommentarer :

SUADDA sa...

Vad spännande det låter med test virkning! Katten kommer att bli jättefin! Ser jättebra ut! Har också tänkt göra en, men har hittills inte blivit av. Hm...håller med...inte kul att montera! Tar alltid mycket längre tid än jag tänkt mig!

Sofia sa...

Känner igen mig allt för väl i att det går trögt med monteringen så därför brukar jag numera sätta ihop delarna efterhand som dom blir klara. Tycker inte att det tar emot lika mycket då plus så får man se hur figuren växer fram. =)

LadyNight sa...

Suadda: det är väldigt spännande och framför allt lärorikt, då man bl.a kan vända sig till mönsterskaparen direkt om det är något man inte förstår :)

Sofia: Det var en bra idé , ska nog testa att fästa delarna allt eftersom så får vi se om det blir lättare :) Tack för tipset!

Bitte sa...

Japp, känner igen det där med att ha saker på halvt. I början hade jag inte det, men nu har jag också en katt (!) omonterad, han saknar dessutom lite delar.

Fröken Elsa sa...

Hej! Nallemönstret är ett ett hopkok av flera olika mönster och lite eget.

Hoppas att det går bra med testvirkningen och att katten har fått sina kroppsdelar på plats :)

Skicka en kommentar