Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Röda hundtossor (och God Jul i efterskott)

Nu har julen passerat och jag hoppas att alla där ute hade en härlig tid med mycket värme, skratt och god mat tillsammans med nära och kära. Själv hade jag det en aning stressigt och besvärligt (för att underdriva), men god mat fick jag sannerligen mumsa på. Moderskapets Janssons frestelse är alltid höjdpunkten på julbordet... skulle rent av kunna föräta mig på det! Gottgott.

Vidare till pysslet: Är ganska så starkt emot det där med att klä på djur massa kläder, men när man står där och har en liten räv som knappt kan sätta ner tassarna på marken för att det är så väldans kallt....ja, då får man minsann svälja sin "stolthet" och göra det bästa av situationen. Så jag stickade ett par röda tossor till honom. Förvånansvärd nog hade han inga som helst problem med att gå i dem, fast han aldrig använt något sådant innan. Nåja, utomhus iaf...inomhus såg han ut som en sprattlande långben när han rörde på sig, stackaren. Här är några bilder på mitt pälshjärta:
Tossorna blev lite för långa till en början, men det var bara att vika ner kanten över snörningen och sedan blev resultatet riktigt bra. Nu kan jag och lillräven ta längre promenadrundor utan att hans tassar får så ont av kylan, vilket han uppskattar :)


(Ps. Var det ingen alls som hade något fint musiktips att dela med sig av på mitt förra inlägg? Tror säker många av er där ute har några favoritlåtar som spelas under era pysselstunder och jag är så nyfiken på vad det kan vara...)

6 kommentarer :

Linn sa...

när jag pysslar och kan lyssna på min musik utan att störa eller nli störd, så lyssnar jag mkt på Tiger Lou=)

Linn sa...

sv: ja tiger lou är superbra! kattmyntan köpte jag på en kattutställning jag var på sist, men det går säkert att hitta på andra ställen också. katterna är helt galna i det! ahah

moderskapet sa...

underbara bilder på mitt "barnbarn",
lika go och snäll som han ser ut.

Evas Pyssel sa...

Men söte tid vilka gulliga vovvesockar !! De där skulle aldrig Ajax behålla på sig om han fick sådana !!! Vill önska dig en fin nyårsafton och ett riktigt GOTT NYTT ÅR !! Kram Eva

Sussie sa...

Oj, så söta sockor! Om min katt skulle vilja gå ut, vilken hon tyvärr inte vill, hade jag velat att hon skulle ha likadana fina sockor! :)
Ha det gott!

Cecilia sa...

Tack för kommentaren på min blogg! Kul att du också gillar min nya bloggdesign!
Gott Nytt år! :D

Skicka en kommentar