Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Testvirkning av HoneyBunny - Resultat

Den här lilla söta kaninen har suttit och väntat i 2 dagar på att bli fångad på bild (och innan dess ännu längre tid för att bli hopmonterad). Det har med all säkerhet varit väldigt långtråkigt, men en viktig skrivuppsats har varit tvungen att komma före.

"Honeybunny" är ett mönster på en liten kaninfamilj + tillbehör som jag skulle hjälpa till att testvirka åt Saannis. Tyvärr har jag inte haft tid till att virka mer än mamma bunny just för tillfället och hoppas att resten av testvirkarna kan göra ett mer fullkomligt jobb. Jag kan iaf stark rekommendera det gulliga mönstret när det finns tillgängligt hos Saannis framöver.

Kardan på bilden är förresten INTE en av de två som jag letade igenom hela mitt vindsförråd efter (de är fortfarande spårlöst försvunna), utan jag fick nog häromdagen och köpte en ny. Blå. Så även om det inte syns ordentligt, är den lilla kaninsvansen borstad och ullig :)

Och inte är det lätt alla gånger att stå framför kameran heller, ibland blir man trött i benen och behöver vila lite -------->

7 kommentarer :

Nettan sa...

Jätte söt blev din Honey Bunny ♥
Borsta svansen var ju en jätte bra idé! Vad virkade du i för garn? Jag virkade i Tilda och jag har aldrig provat att borsta det...

Önskar dig en härlig tisdag! =)

Fiff sa...

Sicken sötnos! Gillar rodnaden :-)

LadyNight sa...

Nettan: Tack :) Jag har snöat in ordentligt på Freja (akryl), så det var det garnet jag använde. Ganska så lättborstat om man tar i lite. Har aldrig borstat Tilda heller faktiskt, men varför inte virka en liten provbit och testa? :)

Fiff: Tack! Känns som om det blev lite mer liv i det hela med rodnaden :)

Linn sa...

hej hej:D kul att du vill vara med i min utlottning:D lycka till!

SUADDA sa...

Vilken sötis! Gillar den blå färgen. Gullig rumpa också ;)
Trevlig kväll!

Emma sa...

Väldigt fin!:)

LadyNight sa...

Emma: Tack så mycket :)

Skicka en kommentar