Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Pyssel - pärlplatteri

Kom hem från Jönköping för en stund sedan, där jag varit barnvakt till en bedårande liten 8 veckor gammal pälstussflicka vid namn Kiwi. Djur gör mig alltid så lugn och harmonisk inombords, det är helt otroligt...alla bekymmer försvinner som i ett trollslag (tänk om det kunde hålla i sig också).

Nu till pysslet:


Min vän Em (Kiwis ägare) hade påbörjat ett porträtt av pärlor och eftersom jag länge varit sugen på att testa, så fick jag hjälpa till med sista biten igår. Fnoskigt roligt! Det är verkligen kul att se det färdiga resultatet när man är klar och det är så fascinerande att se hur det är uppbyggt. Blev riktigt biten och kommer antagligen se till att samla på mig lite pärlor inom kort, så jag kan testa på mer. Något att se fram emot :) Närmare titt:

Något jag även ser fram emot är hunden med stort H.

Har bara inte funnit den än. Letar.

(önska mig lycka till?)

4 kommentarer :

Anonym sa...

Måste säga att ja avundas all din "pyssel-kunskap", det du tar i verkar bli till saker, och givetvis ligger det mkt arbete bakom, men allt ser så.. ja vet inte... enkelt ut, vem kan inte få ihop lite ler-muffins lixom? JAG KAN INTE!!! :P Yepp yepp,, vad ja ville säga är att ja diggar ditt pysslande starkt..

And by the way, de va tametusan den sötaste lilla vovven ja sett på länge! Vad är det för ras? En sån skulle man ha du! ;)

Sadeyes / haket

Lady Night sa...

Hej Sadeyes, tack för de uppmuntande och snälla orden :) Det ligger faktiskt inte så jättemycket arbete bakom, har så många mer avancerade idéer, men de tycks aldrig bli av tyvärr.

Valpen är mestadels Lhasa apso, men har även malteser och Shitzu i sig. Visst är den söt? ^^

woa sa...

Jag är grymt glad att du skrev på min blogg så att jag kunde hitta din för jag älskar den! Massor med inspiration och kreativiet, precis min tekopp! Du är tillagd i favoriterna. Och vad roligt att du funderar lite på hund. Kan säga att det är helt underbart - inte en enda sekund har jag ångrat mig. De är som lyckopiller! Och vill du ha tips så står jag gärna till tjänst med den lilla kunskap jag har!

Lady Night sa...

Hej Woa, vad kul att du hittade hit :) Och jag måste säga det samma om din blogg, den är så charmig och inspirerande! Den ligger under bevakning :) Och ja, jag funderar ganska mycket på hund, har längtat ett par år nu. Kanske (förhoppningsvis) är 2009 det rätta året!

Skicka en kommentar