Sidor

"Pyssel - för fantasi utan gränser"


Sockförsök nr1: resultat

Här kommer en bild på sockorna (strumporna? Vad är det för skillnad egentligen?) som jag stickade innan, men inte orkade att fota. Bilden blev inte överdrivet bra, men men. Nu efteråt är jag ganska nöjd över resårmudden som ändrades, men inser nu att jag borde ha stickat den ännu längre. Känns ändå som ett okej resultat och den sitter fint på foten, så nu ser jag fram emot nästa par :) ...med längre skaft.

.Glad Påsk på er allihopa där ute, hoppas att ni haft en fin helg!

.

En kusin utöver det vanliga

Tänkte lämna några ord här om en musiker; och det är ingen mindre än min kusin Daniel. Jag är helt säker på att han är här för att placera ett fotavtryck på en bit av musikens historia. En gammal musiksjäl i en ung kropp som gör underverk med gamla instrument och en stundtals raspig röst som går in under huden (han har även blivit kallad för "ett svenskt svar på Tom Waits"). Hans musik är så osvenskt som det kan bli. Helt underbart. Skutta in till hans sida för att lyssna: http://www.myspace.com/danielnorgren

.

Foto: LadyNight...

Testvirkning av Nätpåse - Resultat

Den bruna nätpåsen (vars beskrivning jag skulle testa) har varit klar ett par dagar egentligen, men det är först nu som jag fyllde den med massa virkgarn och fotade. Tycker den blev lite liten, men det är antagligen för att jag gör mina luftmaskor så...fasta. Allt blir mindre då. Annars så får beskrivningen massa plus från mig, den var enkel att följa och det gick ganska så fort :) Måste bara lära mig att virka luftmaskor som är lösare, så blir det nog bättre nästa gång. Ytterligare en lärdom och de är alltid välkomna.

Ida som gjort beskrivningen: http://pysselida.blogspot.com/ .

Dannes halvvantar är äntligen klara!

Ja, snart är kylan borta och tiden för solsken väntar på tröskeln. Så lite försenad är jag med dessa halvvantar som en vän beställde innan jul (ursäkta Danne för att det tog tid!). Har inte haft någon stickinspiration, samt hade lite problem med det lila mönstret...det ser ganska enkelt ut, men fick det inte 100% likadant och fick dra upp ett par gånger tills jag gjorde sönder tråden i ren frustration. Men nu får det duga minsann. Fick massa andra idéer på köpet dock, så jag är ändå lite glad.

Nu ska dessa tvättas lite lätt, bli paketerade och sedan hamna på brevlådan. Hoppas vantarna kommer passa *håller tummarna* Kanske hamnar det även en liten extra överraskning i brevet...som plåster på såren att tiden blev utdragen ;).